Om titaamann.dk


Fotograf, grafiker, markedsføringspecialist, multimediedesigner, kommunikatør, konsulent…
Kært barn har mange navne – og det har jeg. Og så må jeg jo være et kært barn?

Jeg er Tit Aamann

Træd ind på titaamann.dk som du ville træde ind i et fysisk galleri. Dette er mit galleri. Her ses mine værker, og hvad du kan se frem til med mig bag kameraet eller ved skærmen. Min stil er meget alsidig, og jeg stiler altid efter det naturlige udtryk hos både dyr og mennesker. Jeg er kreativ, uformel og meget ambitiøs. Så går du rundt med et spændende projekt jeg skal være en del af, så kontakt mig endelig. Jeg kan tilbyde både fotografering, grafisk design, hjemmesideopsætning og mange andre digitale markedsførings opgaver.

Jeg er født i den lille by Hammerum nær Herning i 1992, og har siden jeg var helt lille, altid gået rundt med et kamera i hånden. Jeg tegnede som 3 årig også mit første logo til min fars tømrervirksomhed, som blev trykt på både firmabiler, visitkort ol. Så man kan jo på en måde godt sige, at interessen og talentet er medfødt og altid har været der.

I 2011 tog jeg derfor grundforløbet som fotograf på fotografskolen i Viborg, og i 2014 blev jeg uddannet Multimediedesigner fra Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Siden uddannelsen har jeg bl.a. været daglig leder i Vizz Legeland, hvor jeg var ansvarlig for hele markedsføringprocessen, hjemmeside og fotografering, og jeg er stadig ansvarlig for Aktiva Messer, som var mit eksamensprojekt på erhvervsakademiet. Nedenunder ses flere af de virksomheder, som jeg har arbejdet for. I januar 2020 supplerede jeg op med en uddannelse som Webshopmaster, så arbejdsområder som SEO, Adwords og WooCommerce er ligeledes blevet en spændende del af mit CV.

Jeg er lige nu bosat i Herning med min kæreste Bjarke. Jeg har altid været en stor hestepige og dyreelsker, så i min fritid er jeg tit at finde i staldene, hvor jeg både selv rider dressur og er dressurdommer til stævner rundt omkring i regionen.