Web


“Design is intelligence made visibly” – Alina Wheeler

Clinique H

www.cliniqueh.dk

Clinique H havde en gammel hjemmeside tilbage fra 2010, som i den grad manglede fornyelse, opdatering og optimering. Jeg designede derfor en helt ny og responsive WordPress hjemmeside til Teresa, som nu passer til målgruppen og den fysiske klinik. Der er integereret et SSL certifikat på hjemmesiden og den er hastighedsoptimeret, tilmeldt Google og SEO optimeret. Jeg oplærte tilsidst Teresa i både WordPress og SEO delen, så hun selv kan opdatere hjemmesiden fremover.


Aktiva Messer

www.aktivamesser.dk

Aktiva Messer er mit eksamensprojekt fra Multimediedesigneruddannelsen i 2014, hvor min studiekammerat og jeg udviklede en hjemmeside med tilhørende webshop til Aktiva Messer. Vi har stået for design, logo og kodning, og jeg er i dag stadig webmaster på hjemmesiden. Aktiva Messer havde ingen hjemmeside på daværende tidspunkt, så vi udviklede og implementerede en helt ny og flot WordPress side med tilhørende WooCommerce webshop. Vi fik implementeret betalingssystem og oprettet varer. Jeg arbejder i dag med at få søgemaskineoptimeret hjemmesiden 100%, så den bliver endnu nemmere at finde på Google og så omsætningen stiger yderligere. Derudover fotograferer jeg på flere af de afholdte helsemesser og optimerer billederne til både hjemmesiden og facebooksiden, som indehaveren selv administrerer.


Dialogvejen

www.dialogvejen.dk

Anne Marie Byrjalsen (indehaver af Dialogvejen) savnede en moderne og enkel hjemmeside til hendes rådgiverfirma. Jeg designede derfor Dialogvejen i WordPress med fokus på brugervenlighed, professionelt udseende og tilgængelighed. Jeg gjorde den klar til SEO-optimering og tilmeldte hjemmesiden til Googles tjenester som bl.a. Analytics og My Business, så Anne Marie nemt kunne følge med i udviklingen og besøgstal på den nye hjemmeside efterfølgende. Til sidst oplærte jeg Anne Marie i hjemmesiden, SEO og WordPress, så hun fremover selv kan opdatere og vedligeholde siden uden problemer. Jeg yder stadig månedlig support på Dialogvejen i dag.


Midtjysk Spacenter for Heste

www.midtjysk-spacenter.dk

Midtjysk Spacenter for Heste havde stor fremgang i 2015, og det krævede en hjemmeside, da al information og interaktion dengang foregik på deres Facebook side. Jeg designede derfor en helt ny og brugervenlig WordPress hjemmeside til Marianne, som hun selv havde mulighed for nemt og bekvemt at vedligeholde efterfølgende. Jeg har stået for tekstproduktion, design og support. Hjemmesiden er mobilvenlig og informativ på en overskuelig måde, som gør det nemt for kunderne hurtigt at finde hvad de leder efter. Jeg hjælper stadig Marianne med de større opdateringer en gang imellem.


Hammerum Rideklub

www.hokr.dk

Hammerum Rideklub havde i 2016 en meget rodet og enorm dyr hjemmeside. Jeg valgte derfor at starte helt forfra, og designede en helt ny WordPress hjemmeside, som passede til klubbens image og værdier. Jeg har udover design og kodning, derfor også stået for tekstproduktion, fotografering, research, farvevalg og grafik. Jeg fik udviklet en mobilvenlig udgave af hjemmesiden og tilmeldt den til Google My Business og Analytics, hvor jeg analyserede udviklingen og tilrettede hjemmesiden, så den fungerede bedst muligt efter hensigten og efter målgruppens interaktion. Jeg var webmaster på hjemmesiden frem til slutningen af 2018, hvor jeg oplærte en ny i at vedligeholde og opdatere siden. Desværre har de nu ændret designet, men det meste af tekst og billeder er bibeholdt på siden.


Vizz Legeland

www.vizzlegeland.dk

Vizz Legeland manglede i den grad en ny og mobilvenlig hjemmeside tilbage i 2017. Jeg designede og kodede derfor en ny hjemmeside til legelandet med fokus på et farverigt design, som passede til målgruppen samt brugervenlighed og enkelthed. Dertil fik Vizz Legeland en hjemmeside som også fungerede på mobilenheder. Jeg stod ligeledes for planlægning og fotografering af aktiviteter og alle retter til menukortet. Hjemmesiden skulle integreres med et bookingsystem, hvor kunderne nemt og hurtigt kunne booke børnefødselsdage. Jeg optimerede ligeledes hjemmesiden til søgemaskinerne via gode SEO tekster og billedeoptimering. I slutningen af 2019 oplærte jeg en af medarbejderne i Vizz Legeland i hjemmesiden, og de har lige siden selv passet og vedligeholdt hjemmesiden.